Kennis

Bij het creëeren van een hoogwaardige koffiebeleving komt meer kijken dan alleen het uitkiezen van een kwaliteitsvolle koffie en bijpassende machine. Dit vergt namelijk nog de nodige discipline, kennis & onderhoud.

Onze kennis is jouw kennis

Op gebied van koffie & kennis zijn wij de ideale sparringspartner voor zowel beginners als gevorderen. Wij bieden verschillende kennisbronnen- en middelen waarbij persoonlijk advies en trainingen de basis zijn. Je kunt bij ons terecht voor advies van accountmanagers tot trainingen van onze gecertificeerde barista's. De trainingen zijn beschikbaar op verscheidene kennisniveaus. Maak er gebruik van!

Wil je een adviesgesprek of training aanvragen?

Maak een afspraak

Adviesgesprek voor de juiste koffie bij Santas Koffie

Ontzorging; service & onderhoud

Wat betreft service & onderhoud kunnen wij je volledig ontzorgen met behulp van onze technische dienst. Wij komen bij je langs voor storingen & reparaties. Jouw machine kan dan ter plekke, of bij ons op locatie, nagekeken en gerepareerd worden. Standaard onderhoud, waaronder het vullen & reinigen van de machine, valt onder eigen verantwoordelijkheid. Dit is het stukje discipline wat er van je als professional verwacht wordt. Zorg goed voor jouw apparatuur. Hiermee behoud je de kwaliteit van jouw koffie en verleng je de levensduur van de machine.

Professioneel onderhoud aan je koffiemachine