Kennis

Bij het creëeren van een hoogwaardige koffiebeleving komt meer kijken dan alleen het uitkiezen van een kwaliteitsvolle koffie en bijpassende machine. Dit vergt namelijk nog de nodige discipline, kennis & onderhoud.

Onze kennis, is uw kennis

Op gebied van koffie & kennis zijn wij de ideale sparringspartner voor zowel beginners als gevorderen. Wij bieden verschillende kennisbronnen- en middelen waarbij persoonlijk advies en trainingen de basis zijn. U kunt bij ons terecht voor advies van accountmanagers tot trainingen van onze gecertificeerde barista's. De trainingen zijn beschikbaar op verscheidene kennisniveaus. Maak er gebruik van!

Wilt u een adviesgesprek of training aanvragen?

Maak een afspraak

Ontzorging; service & onderhoud

Wat betreft service & onderhoud kunnen wij u volledig ontzorgen met behulp van onze technische dienst. Wij komen bij u langs voor storingen & reparaties. Uw machine kan dan ter plekke, of bij ons op locatie, nagekeken en gerepareerd worden. Standaard onderhoud, waaronder het vullen & reinigen van de machine, valt onder eigen verantwoordelijkheid. Dit is het stukje discipline wat er van u als professional verwacht wordt. Zorg goed voor uw apparatuur. Hiermee behoudt u de kwaliteit van uw koffie en verlengt u de levensduur van de machine.