Mens & Milieu

Zowel mens als milieu staan hoog in het vaandel bij Santas Koffie. Niet alleen in woord maar ook in daad.

Santas Koffie is al jaren een vertrouwde werkgever in Rotterdam. Goed werkgeverschap is voor Santas Koffie een belangrijke kernwaarde. Door gunstige arbeidsvoorwaarden en een prettige collegiale sfeer zijn er bij Santas Koffie veel lange dienstverbanden. Met het ondersteunen van cursussen en trainingen bieden wij medewerkers de mogelijkheid om zich te ontplooien en daar waar mogelijk door te groeien. Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is er ruimte in ons bedrijf. Tezamen vormen wij één hecht team.

Wij dragen zorg voor onze medewerkers, maar hanteren ook de certificaten die u van ons mag verwachten en gaan daarnaast verder dan de reguliere wet- en regelgeving van ons verwacht. Het beste voorbeeld hiervan is ons eigen retourverpakking concept dat berust op het hergebruik-principe. Meer over onze aanpak leest u hieronder.

 

Certificering

Wij dragen bij aan een beter milieu & maatschappij. Om dit aan te tonen beschikken wij over het Fairtrade keurmerk van Max Havelaar, het Bio keurmerk van SKAL, en zijn we ook nog eens partner van MVO Nederland, Greenkey en Green Leisure.

Lees verder
Certificering

Duurzame retourverpakking

Met passie & trots zetten wij onze eigen unieke retourverpakking in. Hiermee gaan wij nog een stap verder dan onze concurrenten. Wij bieden hiermee meer dan de reguliere wet- en regelgeving van ons verwacht.

Lees verder
Duurzame retourverpakking