Mens & Milieu

Zowel mens als milieu staan hoog in het vaandel bij Santas Koffie. Niet alleen in woord maar ook in daad.

Santas Koffie is al jaren een vertrouwde werkgever in Rotterdam. Goed werkgeverschap is voor Santas Koffie een belangrijke kernwaarde. Door gunstige arbeidsvoorwaarden en een prettige collegiale sfeer zijn er bij Santas Koffie veel lange dienstverbanden. Met het ondersteunen van cursussen en trainingen bieden wij medewerkers de mogelijkheid om zich te ontplooien en daar waar mogelijk door te groeien. Ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is er ruimte in ons bedrijf. Tezamen vormen wij één hecht team.

Maatschappelijk ondernemen met Santas Koffie

Robuust retourblik

Wij dragen zorg voor onze medewerkers, maar hanteren ook de certificaten die je van ons mag verwachten en gaan daarnaast verder dan de reguliere wet- en regelgeving van ons verwacht. Het beste voorbeeld hiervan is ons eigen retourverpakking concept dat berust op het hergebruik-principe. Meer over onze aanpak lees je hieronder. 

Certificering

Wij hanteren de certificaten die je van ons mag verwachten. Steeds meer van onze koffies beschikken over het Fairtrade keurmerk van Max Havelaar en het Bio keurmerk van SKAL.

Lees verder
Certificering

Retourverpakking

Met passie & trots zetten wij onze eigen duurzame retourverpakking in. Onze koffie wordt verzonden in een robuust blik dat per paar in een houten krat wordt afgeleverd. Na gebruik halen wij deze weer keurig op.

Lees verder
Retourverpakking